IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

УниКредит: Инвестициите ще са основен двигател на растежа в България занапред

Страната заслужава по-висок кредитен рейтинг, коментира главният икономист за ЦИЕ на банката

13:27 | 18.04.18 г. 4
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Олег Попов, Investor Media Group</em></p>

Снимка: Олег Попов, Investor Media Group

Последна актуализация: 12:14 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

5
rate up comment 0 rate down comment 0
Reneta
преди 4 години
Внимание, запорират Ви сметката без аргумент и обяснение, искат от Вас много дпоокументи и след това нищо със седмици.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 7 rate down comment 1
крас
преди 6 години
А приемаш ли ГИНКА да тегли кредит за жилище , а ти да и го плащаш?!!То е същото както и с ЧЕЗ!!ГИНКА тегли заем и става собственик на ЧЕЗ , а ние милионите българи с цената на тока иго плащаме!!Същото е и с АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЦ-ве !!Заема който плащаме на кредиторите им е 13,2 милиарда лева!!!КРАСИВИ ФИНАНСОВИ ПИРАМИДКИ В КОИТО СА ВПРЕГНАТИ КАТО ТРИ СИНДЖИРА РОБИ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ!!СТАВА ЛИ ТИ ЯСНО СЕГА ЗАЩО ТОКА НА АМЕРИКАНСКИТЕ МАРИЦИ И ТОЛКОВА СКЪП СПРЯМО ТОКА НА ТЕЗ 2 ?!Не коментирам, това дали те работят или НЕ, само те питам ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ТОВА ДА ПЛАЩАШ ЗА РАЗПОЛАГАЕМА МОЩНОСТ на тези американски централи, А ЕДНАТА ОТ ТЯХ ИЗОБЩО ДА НЕ ПОДАВА И ЕДИН КИЛОВАТ В МРЕЖАТА НА НЕК , защото тока който изнася е с отделен електропоровод и е САМО ЗА ТУРЦИЯ!!КОЙ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ТАЗИ "АМЕРИКАНСКА ЦЕНТРАЛА НЕ РАБОТИ ИЗНАСЯ ТОКА ЗА ТУРЦИЯ И КОЙ И ГО ПЛАЩА?!Естествено българското народонаселение, което става все по малко , а товара става все по голям!!Докога ще издържи според теб магарето в което са ни превърнали и управляващи и опозиция?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 11 rate down comment 1
крас
преди 6 години
Благодаря от инвеститори като ГИНКА !!Тя тегли заеми за да закупи активите на ЧЕЗ , а ние и ги плащаме с цената на тока!!На тази ИЗМАМА вие инвестиция ли му викате??За мен това е ОМРАЗЕН ДЪЛГ отговорност за който имат и двете страни по залога споразумели се в отсъствието на ТРЕТАТА ЗАДЪЛЖЕНА ДА ПЛАЩА ДЪЛГА СТРАНА !!Ами "американските" МАРИЦИ, които ни спретнаха без да знаем дълг от 13,1 милиарда лева?? Обслужването на заема бе вкарано от КЕВР в цената на тока!!Къде е представителността на милионите българи на които е натресен този ДЪЛГ?!За това безумие при което "АМЕРИКАНЦИТЕ" придобеват МАРИЦИТЕ, а ние простосмъртните наивници им плащаме ЗАДЪЛЖЕНИЕТО към БАНКИТЕ - КРЕДИТОРИ , през 2013 година бе информиран ЦАЦАРОВ!!ДОСЕГА НИ ВОПЪЛ НИ СТОН ОТ ПРОКУРАТУРАТА. Как приемате господин Цацаров ние да плащаме без да сме уведомени ОМРАЗНИЯ ДЪЛГ на някакви "американски" тарикати , при което не НИЕ , а ТЕ се превръщат в СОБСТВЕНИЦИ НА АКТИВИТЕ?!ПОДОБНА НАГЛОСТ КОРУПЦИЯ И БЕЗОЧИЕ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ИМА НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ПО СВЕТА!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 10 rate down comment 2
ivanrog
преди 6 години
Чакай, чакай, чакай! Кои инвестиции? Че нещо кредита за покупка на празно жилище, не мога го приема за инвестиция. Миналата година ясно показа, че индустрията е намалила инвестициите, а отделно заявиха, че и тая година ще има намаление. Да, държавата трябва да увеличи капиталовите разходи, че иначе горят средствата от ЕС, отделно и след две нулеви, хайде много слаби, години е нормално да има там ръст. Отделно добавете постоянния ръст на заплати и намалените печалби на компаниите, то нормално всичка отива в...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 7 rate down comment 7
thehappyroger
преди 6 години
До 2030-та един град смехономика, основно чуждестранни компании докато им е изгодно в БГ с работещи в тях малко по-млади хора, че даже и свестни, 5 човека, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/цецочарник/горановчарник/гинкочарник/шишичарник/доганочарник/боклукчарник, до 2025-та по-голямата част от малкия и средния БГ бизнес ще фалира, те няма да може да издържат повече тази свинска тежест и безкрайни злоупотреби на върха и на дъното на държавата, особено в ромската провинция, след 2030-та пари за заплати в държавният сектор, за пенсии и за бюджет ще ги събирате на ромите от висококвалифицираността, от желанието им да се размножават безразборно и умението им за 50 лв. да гласуват за който им кажат, макар и понякога да не разбират системата на числата при преференциалното гласуване. Балончето от заеми и еврофондове предстои да изгърми, както и балончето на целият глобален кретено-масонски капитализъм. Успех с планетарните промени ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още